УВАГА! у нашому інтернет-магазині ціни вказані м. Кам'янського Дніпропетровська обл., м. Краматорськ - уточнюйте за тел. 095-453-83-96
УВАГА! у нашому інтернет-магазині ціни вказані м. Кам'янського Дніпропетровська обл., м. Краматорськ - уточнюйте за тел. 095-453-83-96
Каталог Товарів
0
Порівняти
Порівняння товарів
Список порівнянь порожній
0
Вподобане
Вподобане
Список бажань порожній
0
0.00 грн.
Корзина
Корзина
У кошику порожньо!
0 відгуків

Труба ПВХ 160/3000 зовнішня каналізація

— Транспортом компании по левому берегу - 300.00 грн., правый берег - свыше 10 км 25 грн/1км
— Транспортом компании по области - 25 грн./1км до 50 км, свыше 50 км - 20 грн./1км
— Самовывоз - бесплатно!
— «Новая Почта» 100% предоплата

- Транспортом компанії по місту - 500.00 грн.
- Транспортом компанії по області - 45 грн./1км до 50 км, понад 39 грн./1км
- Самовивіз - безкоштовно!

  • 14 днів на обмін
    без зайвих питань. Прочитайте умови повернення
  • 12 місяців гарантії
    офіційної від виробника
Опис

Труба зовнішня каналізаційна відрізняється від каналізаційних труб для внутрішніх систем більш міцним матеріалом, виробляються шляхом тришарової екструзії ПВХ. Труби для зовнішніх систем витримують більший зовнішній тиск та стійки до фізичних впливів. Призначена для влаштування системи каналізації від будинку до місця зливу відходів: колодязь; вигрібна яма; центральна каналізаційна система Так само застосовні для відведення стічних чи ґрунтових вод у водостічних та дренажних системах.
Як правило система розташовується в землі, тому каналізаційна труба розроблена такою, що не схильна до корозії, не боїться хімічного впливу, тривалого впливу кислот і лугів, не гниє, зберігає високу пропускну здатність завдяки гладкості стінок всередині. НПВХ матеріал не дозволяє розвиватися бактеріям та мікробам. Не обростає нальотом, не схильний до замулювання. Діаметр труби 160 мм збільшує пропускну здатність та зменшує ризик засмічення.
Монтаж системи проводиться просто і швидко завдяки розширювальному кільцю на трубі. А гума ущільнювача забезпечує надійність з'єднання від протікання. З'єднання каналізаційних труб не втрачають надійності навіть якщо частина системи виявиться без опори (у разі вимивання грунту під ними). Можлива прокладка труб без коробів або бетонних каналів, труби укладаються в траншеї і засипаються грунтом. З'єднання труб не вимагає додаткових кріплень, тому в разі необхідності труби можуть бути розмонтовані так само легко, як і змонтовані, що значно полегшує заміну однієї секції системи.
Купити каналізаційні труби для зовнішньої системи, а також всі необхідні з'єднувальні частини каналізаційної системи можна в нашому інтернет-магазині. Як і оформити доставку.

Відгуки (0)
Написати відгук
Залиште відгук про отриманий товар
Оцініть товар: