УВАГА! у нашому інтернет-магазині ціни вказані м. Кам'янського Дніпропетровська обл., м. Краматорськ - уточнюйте за тел. 095-453-83-96
УВАГА! у нашому інтернет-магазині ціни вказані м. Кам'янського Дніпропетровська обл., м. Краматорськ - уточнюйте за тел. 095-453-83-96
Каталог Товарів
0
Порівняти
Порівняння товарів
Список порівнянь порожній
0
Вподобане
Вподобане
Список бажань порожній
0
0.00 грн.
Корзина
Корзина
У кошику порожньо!
0 відгуків

Ламінат Коростень LG 150 Дуб Лузак 1380 * 191 * 8 мм 32к АКЦІЯ!

— Транспортом компании по левому берегу - 300.00 грн., правый берег - свыше 10 км 25 грн/1км
— Транспортом компании по области - 25 грн./1км до 50 км, свыше 50 км - 20 грн./1км
— Самовывоз - бесплатно!
— «Новая Почта» 100% предоплата

- Транспортом компанії по місту - 500.00 грн.
- Транспортом компанії по області - 45 грн./1км до 50 км, понад 39 грн./1км
- Самовивіз - безкоштовно!

  • 14 днів на обмін
    без зайвих питань. Прочитайте умови повернення
  • 12 місяців гарантії
    офіційної від виробника
Опис

Ті, хто користувався ламінатним покриттям Коростеньського заводу МДФ, знає, що хороший ламінат - не обов'язково німецький. Ламінат дуже гідної якості, виготовлений на новітньому німецькому обладнанні Simpelkamp, ​​вміють робити і в Україні, у столиці Поліського краю м. Коростень. У нашому інтернет магазині Проком ми пропонуємо купити за дуже вигідною ціною дійсно якісний і довговічний ламінований паркет (ламінат) ТМ REZULT, виробництва Коростенського заводу. Ламінінат ТМ REZULT вітчизняного виробництва поєднує в собі дуже приємну, доступну кожному ціну, і справді гарна якість, яка не поступається кращим зразкам європейського походження. Слід зазначити, що відгуки реальних користувачів про якість ламінату Rezult перевершують усі очікування!
Ламінатна дошка Коростень Legna 150 Дуб Лузак  є елемент гладкого збірно-розбірного покриття паркетного типу, виготовленого на основі екологічної деревостружкової плити високої щільності HDF. Поверхня панелі з колекції Legna - із синхронним тисненням, яке дуже правдоподібно імітує природні нерівності волокон натуральної дерев'яної дошки. Панель декорована у вигляді односмугової широкої (191 мм) дерев'яної дошки з деревини дуба, в збалансованих коричневих тонах, які підійдуть для великої кількості варіантів інтер'єру та дизайнерських стилів оформлення.
Ламінат  Коростень колекції Legna має високий 32 клас (АС4) зносостійкості, може застосовуватися в умовах громадських та комерційних приміщень, із середнім прохідним навантаженням.Гарантований термін служби не менше 20 років для умов житлових приміщень, не менше 5 років для умов громадських приміщень. Геометричні розміри однієї панелі: довжина 1380мм, ширина 191мм, товщина 8мм. В одній упаковці – 8 панелей, площа, що покривається однією упаковкою – 2,109 кв.м. Панелі виконуються з прямими стиками, без чотиристоронньої фаски, для влаштування ідеально гладкої підлоги, максимально практичної та зручної у догляді. Призначені для безклейового монтажу, взаємне кріплення панелей провадиться за допомогою стандартизованої замкової системи ProClick.


Вибираючи одночасно гарну якість та доступну вартість, замовити ламінат Коростень Legna 150 Дуб Лузак в Селидовому, Мирнограді, будь-якому іншому населеному пункті регіону можна не залишаючи свого будинку чи офісу, прямо на сторінці нашого інтернет магазину Проком, або в Краматорську, в салоні по вул. Марата 13, та на складі по вул. Академічна, 27. У нашому магазині надається послуга безкоштовного занесення на поверх і в квартиру, та, крім іншого, доставка товару можлива в будь-яку точку України.

Характеристики
Товари
Площа
2,109 кв.м на упаковку (8 шт.)
Бренд
Коростень
Фаска
ні
Країна виробник
Україна
Клас зносостійкості
32 класс (АС4)
Товщина
8 мм
Відгуки (0)
Написати відгук
Залиште відгук про отриманий товар
Оцініть товар: